مطلع حق بیمه برای مخفی کردن تمام تبلیغات
16.06.2013 - 17:28
Gençler Bende Kredi Kartı Yok Premium Çekicem Ama Bankadan Nasıl Olcak Bilmiyorum Bilen Varsa Anlatırsa Çok Makbule Geçer
بارگیری...
بارگیری...
20.06.2013 - 13:48
Öncelikle Full Premium mu alacaksın, küçük paketlerden mi alacaksın? İstersen telefondan da alabilirsin ama telefondan sadece 5 lira tutan 7 günlük subscription alınıyor. Alamadan önce adminlerle konuşursan onu istediğin bir premiuma çevirebiliyolar. Mesela 1 dolar 2 TL'ye yakın ediyo. Weapons package'ın 5 dolar olması lazım. 5 liralık 2 tane subscription alırsın, Ivan ya da Amok'a böyle böyle benim subscriptionları weapons package yapar mısın dersin, onlar yapar. Ben öyle almıştım
----
بارگیری...
بارگیری...
25.06.2013 - 10:27
Ya ben direk full premium alıcam öle diğer tip parça parça ile uğraşamam :D bankadan nasıl yapılacak bilen biri varsa yazsın
بارگیری...
بارگیری...
25.06.2013 - 12:10
Şimdi şöyle kredi kartın yoksa para transferi ya da bankkart ile alabilirsin. Premium sayfasına git oradan alacağın paketi (senin durumunda Full package) seç,sonra da sağ tarafta ne kadar PrptoCoins(full package 2049 olması lazım) gerektiği gözükecek.Ödeme yöntemi olarak ProtoCoins seç ve gelen sayfadan(sol sutundaki ödeme yöntemlerinden) cash paymentsi seçip ödeme yapacağın bankayı seç.Gerekli bilgileri doldururup alabilirsin.
بارگیری...
بارگیری...
26.06.2013 - 10:11
Ben protocoins i hep unutmuşum eski sistemden yazdım . Bilmiyom hala öyle olur mu
----
بارگیری...
بارگیری...
27.06.2013 - 08:01
Bankadan para transferini yaptıktan sonra ödeme bildirimi yapma zorunluluğu varmı peki
بارگیری...
بارگیری...
atWar

About Us
Contact

حریم خصوصی | شرایط و قوانین | بنرها | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

به ما بپیوندید در

گسترش این کلمه