مطلع حق بیمه برای مخفی کردن تمام تبلیغات
29.01.2013 - 01:42
Evet türk arkadaşlar ben 97 doğumlu arkadaşları tarafından sevilen 16 yaşında çok piç ama aşırı Atatürkçü ve Türkçü bir insanım bu oyunda en gıcığıma giden şey osmanlıyı gerçekdeki gibi yansıtmıyolar ve Atatürk'ün başarısını anlatan tek senaryo var evet arkadaşlar oyunda çok sevdiğim Türkler ve çok usta oynayan kişiler var ustalara örnek vermek gerekirse

Fatih Sultan Mehmet

Tik Tok

Gangnam Style

Mauzer Panteri dir dostlarıma örnek vermek gerekirse

Fatih Sultan Mehmet

KarSellus

vanseth

esed

gangnam style dır nefret ettiğim tek piç ise ahmetbaba mıdır ne boksa odur
----
ben Atatürk'ün askeriyim sikerim belanızı adam olun Türkler mesaj atsın her türlü yardımlaşırız
بارگیری...
بارگیری...
29.01.2013 - 05:00
Ben bir buçuk senedir oynuyorum, ne yaparsan yap böyle düşünürsen kavga etmeyi bırakamazsın. Bırak konuşsunlar, sende tartışmaya katılırsan uzar gider hiçte bitmez. Zaten ırklar hakkında kavga çıkarsa kavga edenler hep düşük ranklardır çünkü yüksek ranklar biliyor bunu böyle olduğunu : )
----
بارگیری...
بارگیری...
30.01.2013 - 00:51
Roncho sende varsın ustalarda ha Fatih Sultan Mehmetinkini gördüm bende bi tane yazam dedim hızlıca yazınca unuttum baba sende varsın orda
----
ben Atatürk'ün askeriyim sikerim belanızı adam olun Türkler mesaj atsın her türlü yardımlaşırız
بارگیری...
بارگیری...
30.01.2013 - 03:04
نوشتع شده توسط lord_burhan, 30.01.2013 at 00:51

Roncho sende varsın ustalarda ha Fatih Sultan Mehmetinkini gördüm bende bi tane yazam dedim hızlıca yazınca unuttum baba sende varsın orda

Reyiz ustalardan dedin şimdi FSM laf atmaya başlayacak liseli o diye D:
----
بارگیری...
بارگیری...
30.01.2013 - 03:54
Yaş kaç
----
بارگیری...
بارگیری...
31.01.2013 - 14:14
Türk forumunu daha şimdi görüyorum ve soruyorum:

ben listede niye yokum amk?
بارگیری...
بارگیری...
atWar

About Us
Contact

حریم خصوصی | شرایط و قوانین | بنرها | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

به ما بپیوندید در

گسترش این کلمه