مطلع حق بیمه برای مخفی کردن تمام تبلیغات

پست اصلی

ارسال شده توسط Ferlucci1389, 01.12.2014 - 18:20
OMERTA !
30.04.2015 - 03:26
Croat moras da decka razumes on je u onoj fazi kada polako shvata svoje limite i ogranicenja i isto tako onda pocinje da razume koliko su drugi bolji od njega u svemu i zato se ocajnicki trudi da ih sustigne ako ne moze u znanju talentu masti i svemu drugome sto cini jednu osobu lucidnom i zdravom onda pokusava kao i vecina iskompleksiranih ''malih'' ljudi da ih pljuje i blati da bi imao osecaj da je ravan sa njima i u njihovome drustvu. ja kazem neka ga meni ne smeta to malo blata sto nam se zalepilo na nase vojnicke junacke cizme xD
----
Cuva BOG Srbina svog!
بارگیری...
بارگیری...
30.04.2015 - 04:21
نوشتع شده توسط Ferlucci1389, 30.04.2015 at 03:26

Croat moras da decka razumes on je u onoj fazi kada polako shvata svoje limite i ogranicenja i isto tako onda pocinje da razume koliko su drugi bolji od njega u svemu i zato se ocajnicki trudi da ih sustigne ako ne moze u znanju talentu masti i svemu drugome sto cini jednu osobu lucidnom i zdravom onda pokusava kao i vecina iskompleksiranih ''malih'' ljudi da ih pljuje i blati da bi imao osecaj da je ravan sa njima i u njihovome drustvu. ja kazem neka ga meni ne smeta to malo blata sto nam se zalepilo na nase vojnicke junacke cizme xD

Kapa dolje.
Ovo lagano prestaje bit stvar onog nadjebavanja u igri, ko će koga 'prcnit' bolje i takve stvari. Lik ne prestaje kopati po forumu i opletati po Cosi, svemu i svima koji su se ikada 'zamjerili' njegovom neuhranjenom egu; a tih ljudi je itekako puno, možda i previše za reputaciju koju on trenutno posjeduje. Svi mi vamo imamo svoje 'neprijatelje' i prijatelje, ali ja ne znam ko osim njega doslovno slini po forumu, ne da učini nešto korisno, nego da popljuje koga god može, a pogotovo nas. Neću nabrajati druge, nije moja stvar, ali popis je podugačak...
3 puta sam mu objasnio da mi se ne obraća više, uvijek nađe način do mene. Ne znam, ili smo suprotnih magnetskih polova ili je peder. Trećega nema... ali profil si mu sažeto opisao onoo, točno u srce
----

بارگیری...
بارگیری...
30.04.2015 - 11:27
(deleted)
اکانت حذف شد
نوشتع شده توسط Ferlucci1389, 30.04.2015 at 03:26

Ne zelim da se takmicim sa croatom u znanju jer bi mi ga bilo zao previse da se osramoti.
بارگیری...
بارگیری...
  • 1
  • 2
atWar

About Us
Contact

حریم خصوصی | شرایط و قوانین | بنرها | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

به ما بپیوندید در

گسترش این کلمه